Acoperire Piscina

Acoperire Rigida

Sisteme de acoperire de siguranţă pentru piscină

Legea franceză impune ca toate piscinele îngropate sau semi-îngropate să fie dotate cu un dispozitiv de siguranţă cu scopul de a interzice accesul copiilor mai mici de 5 ani. Acoperirea de siguranţă satisface acest rol combinând siguranţa şi esticul, economia de energie şi curăţenia apei Acoperirea automată de siguraţă
În versiunea imersată, acoperirea de siguranţă fiind integrată în structura piscinei, trebuie să fie, de preferat, prevăzută încă din construcţie. Acoperirea de siguranţă este constituită din plăci PVC ermetice ce au capacitatea de a susţine greutatea unui copil sau a unui animal domestic. Rularea şi derularea plăcilor de siguranţă este automată, garantând facilitate în utilizare, estetică şi siguranţă.

La versiunea montată deasupra solului, acoperirea automată de siguranţă poate fi adaptată aproape la toate piscinele existente. Acest tip de acoperire de siguranţă poate fi integrat într-o bancă cu cadru din aluminiu acoperită cu lamele din PVC neted sau din lemn exotic, utilizabil ca şezlong sau ca trambulină.

Dulce Aqua Piscine propune diferite sisteme de acoperire de siguranţă a piscinei de tip rulou (acoperire automată) sau acoperire cu bare, cum este modelul exclusiv de acoperire automată Incognit’ô. Aflaţi mai multe şi despre sistemul de acoperire Incognit’ô, un proces unic brevetat


Acoperire de vara

Acoperirea isotermica de vara tip cu bule de aer dublu strat de polietilena rezistent la agenti atmosferici si produselor chimice .Transparent si permite razelor solare sa traverseze permitand sa mareasca temperatura apei cu circa 8 C⁰ si reduce evaporarea apei pana la 98 % . Calitatea coperturei Sunguard De Lux ofera o majora inovatie tehnologica ( GeoBubble TM ) Dimensiuni bola aer 15 x 30 mm , Grosime 500μ si greutate 460gr/m²

Acoperirea de vara ISOROLL Cu grosime de 6 mm ,greutate 540 gr/m² cu trei straturi de materiale lipite si resistente in timp la agenti termici si chimici , impermeabil. Ultimul strat este acoperit de un film P.E. ce ofera un grad ridicat de rezistenta la clor ,ale algelor si dezvoltarea de micro organismelor si reduce evaporarea apei . Este livrata cu o bara rigida si funie plutitoare de polipropilena .Garantie 2 ani.

Acoperire de iarna

ACOPERIRE de IARNĂ FABRENE INC . TJR® un material foarte usor 156 gr/m² rezistent pe perioada lunga de timp si rezistent al razelor U.V. Acest material are in compozit carbon pentru greutate si foarte rezistent la rupere si intindere ,fata de acoperire in PVC. De culoare verde opaca ce nu lasa loc razelor de a patrunde pentru a favoriza procesul de fotosinteza al algelor pe perioada iernari piscinei pe un timp indelungat . Copertura are doua cusaturi folosind fir sintetic rezistent la rupere ,putrezire si razelor U.V. Cu ochiuri metalice .

Acoperire cu bare
Acoperirea piscinei este realizată de plăci datorită profilelor portante. Modelul de acoperire cu bare garantează siguranţa datorită solidităţii sale şi este foarte uşor şi rapid de folosit prin intermediul unui sistem cu manivelă. Mai mult decât atât, funcţionează ca acoperire atât de vară cât şi în afara sezonului. O soluţie polivalentă, sigură şi economică.


Write a comment:

*

Your email address will not be published.