Incalzire Piscina

Piscina încălzită: profitaţi de piscină pentru mai mult timp!
Cu sistemul de încălzire performant şi economic selecţionat de Dulce aqua Piscine, prelungiţi plăcerea de a face baie profitând de investiţia dumneavoastră mai mult timp de-a lungul anului.
Fiecare piscină are caracteristicile sale specifice (volum, expunere, echipamente…) ce trebuie luate neapărat în considerare pentru a adopta cea mai bună soluţie de încălzire a apei din piscină. Indiferent de opţiunea aleasă, va fi mai convenabil, pentru a optimiza performanţa încălzirii piscinei, să limitaţi pierderile de căldură şi evaporarea prin acoperirea izotermică sau printr-o acoperire de siguranţă care va obţine acelaşi efect.

1. Pompe de caldura

Pompa de căldură a piscinei este sistemul de încălzire cel mai bine vândut. Funcţionează cu un coeficient de energie consumată / energie restituită ce îl face să fie un sistem în mod special eficient şi economic. Caloriile provenite din aerul înconjurător sunt restituite în apa piscinei în funcţie de temperatura dorită. Un concept ce este în mod egal reversibil pentru a scădea temperatura apei din piscină în perioadele foarte călduroase sau sub acoperire telescopică ce are ca rezultat menţinerea calităţii sale fitosanitare şi limitarea situaţiilor în care se recurge la tratament.

2. SCHIMBATOR DE CĂLDURĂ (ELECTRIC , SAU CU AJUTORUL CENTRALEI TERMICE)

Încălzirea electrică a piscinei reprezintă o investiţie ieftină şi sunt uşor de instalat.

Boilerele pentru piscină garantează o îmbunătăţire spectaculoasă a temperaturii bazinului şi sunt recomandate în cazul unor necesităţi punctuale sau pentru o pisicină de interior.

Schimbătorul de căldură (cuplarea sistemului de încălzire a piscinei cu cel de încălzire al casei) funcţionează cu alimentare pe gaz, ulei combustibil, solar sau geotermic.

Avantaje: îmbunătăţire rapidă a temperaturii şi consum rezonabil.

2. Incalzirea cu panouri solare

solarpanel1

Write a comment:

*

Your email address will not be published.