Inot contra curent

Dotat cu o putere Cu opţiunea de înot contra curent, veţi anima piscina dumneavoastră. Asfel puteţi practica înotul de performanţă pentru a vă păstra forma fizică, sănătatea şi vitalitatea.
Mondial Vag este un sistem de înot contra curent ce trebuie prevăzut din timpul construirii piscinei. Sistemul de înot contra curent poate fi instalat de asemenea în timpul lucrărilor de renovare, de exemplu în timpul unei înlocuiri a linerului sau mozaic ,placi ceramice etc..

Masajul relaxează corpul datorită jeturilor puternice reglabile ale debitului de aer şi de apă. Comenzile de mare, acest sistem permite înotul contra curent fără limite, iîntr-o apă vie şi oxigenată. Efectul de pornire a sistemului de înot contra curent sunt activate din interiorul piscinei.

Cu ocazia lucrărilor de renovare, se poate instala un kit de înot contra curent într-un loc anexat la peretele piscinei. Forţă, exerciţii fizice, antrenament de forţă, jocuri, competiţie între prieteni sau în familie: înotul contra curent reînnoieşte bucuriile piscinei!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.