“Despre noi”

Dulce Aqua Piscine este o firmă specializată in proiectarea, construcția, intretinerea și recondițonarea piscinelor și a bazinelor.
Asigurăm componentele și accesoriile necesare pentru toata gama de piscine pe care le construim.

Intretinere piscine

Pe langa serviciile de proiectare, construire si echiparea a piscinelor dvs, Dulce Aqua Piscine va ofera si serviciile de intretinere a acestora in timp. Activitatea de intretinerea reprezinta un factor de o mare importanta, prevenind posibile defectari a echipamentelor din dotare, prin utilizarea adecvata a acestora, precum si educarea beneficiarilor prin stabilirea unor reguli de conduita care sa permita mentinerea acestora intr-o stare buna. Aceasta intretinere presupune actiunea de verificare periodica a echipamentelor din dotare in vederea intervenirii in caz de defectare a acestora, precum si acordarea de consiliere in ceea ce priveste buna intretinere acestor echipamente si accesorii. Intretinrea in timp a piscinelor presupune servicii de inalta calitate si de aceea Dulce Aqua Piscine va sta la dispozitie pentru satisfacerea nevoilor dvs.

Service piscine

Service-ul reprezinta un factor important de exploatare in timp a piscinelor construite, prelungindu-le astfel viata. Dulce Aqua Piscine ofera service pentru piscine, intervenind ori de cate ori veti avea probleme. Daca intampinati probleme cu echipamentele sau accesoriile piscinelor dvs, daca apar defectiuni ale acestora la sistemele de filtrare, incalzire sau dezumificare; defectiuni care necesita repararea sau inlocuirea acestora, va invitam sa apelati cu incredere la serviciile Dulce Aqua Piscine care va sta la dispozitie oferindu-va service de inalta calitate. Va putem oferi o vasta gama de produse chimice pentru piscina cum ar fi: clor ,ph,oxigen activ ,brom, flocculant,antialge ,stabilizant,cloro stop,dezinfectant,detergenti,parfum( pentru piscina interna ) , arome,esente creme, balsam.Dozatore,panouri asamblate profesionale, sistem electroliza de sare.

CURSURI DE TEORIE

Din anul 2013, colaboram cu Societatea CONTROLCHEMI care produce si distribuie produse Chimice si Echipamente, pregateste personalul in domeniu tratari apei de Piscina . Suntem specializati, facand parte la cursuiri de specialitae profesionala ce priveste tratarea si folosirea diferitelor produse chimice, echipamente de dozare si control .

Creativitate

Generam solutii unice si eficiente , adaptate specificului nevoii centrale a clientilor. Solutii creative si centrate pe rezultate poarta un nume, care ne diferentiaza pe piata de referinta.

Integritate

Oferim intotdeauna consultanta de specialitate si solutii optime, centrate pe mentinerea relatiilor pe termen lung cu clientii nostrii.

Obtinerea de rezultate

Toate proiectele noastre realizate profesionist pana in cele mai mici detalii, urmaresc asteptarile consumatorilor si obtinerea rezultatelor dorite. Rezultatele reflecta efortul nostru de a veni mereu in intampinarea clientilor.

CONTROLCHEMI ® este o companie cu experienta in domeniu. Compania vizeaza in special operatorii din industria de tratare a apei, oferind o gamă largă de produse, acordă atenție la formarea și actualizarea continuă a tehnicienilor săi care trebuie să fie în măsură, din timp în timp, să ofere cea mai buna solutie pentru fiecare client.
Tratamentul   fizic al apei :
Teoria filtrarii apei . Calcularea timpului de filtrare pentru fiecare tip de piscina si incarcatura maxima acceptabila .
Canal perimetral , skimmer, bazin de compensare , improspatarea apei pentru fiecare inotator pe zi .
Incarcatura microorganica in piscina . Infectii comune ce pot aparea , statistici si inspectii.
Tratamentul chimic
Echilibrul apei :
 Alcalinitate , duritate si controlul ph . TDS ( Ecuatia de echilibrul a lui Langelier )
Clorare , formarea cloraminelor , declorare
Potentialul   Redox
Acidul cianuric . Stabilizarea si supradozarea acidului cianuric.
Produse Complementare :   Alghicide , floculanti , sechestranti, oxidanti, dezinfectanti filtre . Tratament fara clor . Piscine termale , SPA, piscine cu apa de mare .
Problema bacteriei LEGIONELLA .
Folosirea testerelor in Kit . Diferitelor  analize a apei din bazine .
Curatarea bazinelor si dezinfectare a bordurii   de   piscina si plaja , servicii igienice si vestiare .
Folosirea echipamentelor de dozare si control .
Norme de  securitate la locul de munca, DECRET din DL 81/2008 .
Pregatirea documentelor din punctul 6.2 Acordul dintre Stat si Regiuni 2003.
Intretinerea spatiilor si cheltueli de mentinere .

scansione0004scansione0005scansione0006scansione0007scansione0008scansione0009scansione0002scansione0003scansione0004 scansione0005 scansione0006 scansione0007

Welcome
Description