CONSTRUCTII PISCINE

Cu ajutorul nostru, visul dumneavoastra va deveni realitate, calitatea, profesionalismul si promptitudinea ne caracterizeaza!

Dulce Aqua Piscine: – Realizam atat piscine la cheie, cat si renovari si amenajarii ale piscinelor construite, intretinere si service.
Pentru a veni in intampinarea clientilor, SC Dulce Aqua Piscine SRL – Tulcea, a reusit sa-si diversifice gama de produse si servicii oferite, adaptandu-se cererii si tendintelor pietei din Romania, folosind cele mai bune modele de piscine si accesorii, precum si cele mai bune produse chimice pentru intretinerea piscinelor.
Acordam gratuit consultanta in alegerea tipului de produse in raport de spatiul disponibil si nevoile clientilor, precum si privind modul de realizare din punct de vedere tehnic si economic.

PISCINE CONSTRUITE

Avem un portofoliu foarte bogat si diversificat, am construit piscine de diferite modele, dimensiuni diverse, care se adreseasa unei palete largi de beneficiari: piscine private, publice, olimpice sau rezidentiale.

Dulce Aqua Piscine a realizat piscine cu schimmer diferite modele marca Mondial Piscine, piscine Isoblok, Piscine din Lemn si Piscine de Suprafata, puteti vedea o parte din piscinele construite de noi accesand pagina: PISCINE CONSTRUITE

_

ETAPE DE CONSTRUCTIE A PISCINEI

1. Consultarea unui specialist (arhitect peisagist) in reusita alegerii ar fi impetuos necesara;
2. Alegerea locului unde va fi montata piscina;
3. Realizarea unui proiect tehnic in care sunt surprinse date cu privire la piscina dumneavoastra. Aici vor fi incluse cotele piscinei, echipamentele necesare, precum si informatii privind structura solului.
4. Obtinerea autorizatiei de construire pentru intrarea in legalitate privind amplasarea piscinei;
5. In functie de datele obtinute in urma realizarii proiectului si de preferintele beneficiarului vor fi stabilite forma piscinei si detaliile care fac referire la grosimea peretilor acesteia. Formele organice ale piscinei sunt complementare cu o casa rectangulara; practic, ambele sunt puse in valoare, reciproc.
Desi formele organice pentru o piscina sunt mai spectaculoase si mai placute, alegerea trebuie facuta dupa functionalitatea acesteia. O astfel de piscina permite inotul pe lungimea bazinului in putine din cazuri. Practic, o piscina cu forma organica este una pentru relaxare, de adancime mica, destinata si celor mici. Optiunea pentru o forma rectangulara poate permite inotul pe lungimea bazinului si chiar o adancime adecvata sariturilor de pe o minitrambulina. Un alt avantaj il constituie si faptul ca se poate curata mult mai usor, cu ajutorul unui robotel pentru curatat;

DA CLIK AICI PENTRU A CITI MAI MULT !

INTRETINERE PISCINE

Pe langa serviciile de proiectare, construire si echiparea a piscinelor dvs, Dulce Aqua Piscine va ofera si serviciile de intretinere a acestora in timp.

Activitatea de intretinere a piscinei reprezinta un factor de o mare importanta, prevenind posibile defectari a echipamentelor din dotare, prin utilizarea adecvata a acestora, precum si educarea beneficiarilor prin stabilirea unor reguli de conduita care sa permita mentinerea acestora intr-o stare buna.

Intretinerea piscinei presupune actiunea de verificare periodica a echipamentelor din dotare in vederea intervenirii in caz de defectare a acestora, precum si acordarea de consiliere in ceea ce priveste buna intretinere acestor echipamente si accesorii.

intretinere piscine

Preturi piscine

Pretul unei piscine variaza in raport de: model, suprafata, dotari, finisaje, etc..

Preturi pentru piscinele Mondial  incepand de la 7320 euro, pentru modelul Mondial Classic’o cu dimensiunile de: 3m x 6m x 1,2m h

In pretul standard al piscinei sunt incluse:

Structura perimetrala a piscinei
Liner – materialul care asigura finisajul interior, precum si hidroizolatia
Panou electric comanda si control filtrare si iluminare
Proiectoare (1 buc) si transformator

Instalatie recirculare apa
Piese incastrabile in structura (skimmer, refulari, sifon de fund si priza de aspiratie – unde este prevazuta)
Scara de inox cu 3 trepte Transportul echipamentelor si materialelor la locatie
Manopera de constructie (armare si turnare radier si pereti din beton)
Manopera de instalare a caminului tehnic prefabricat
Manopera de montare a echipamentelor electrice si hidraulice
Manopera de montare a membranei PVC (liner)
Efectuarea primului tratament al apei
Pregatire de iarna (in primul an de functionare)
BINE ATI VENIT !
DE CE O PISCINA ?
SFATURI UTILE