Piscine Mondial

Mondial Piscine prezinta o gama larga de piscine modulare de diferite forme, create special pentru tine.
Piscine concepute pentru a face visele tale sa devina realitate.

    

      

   

 • PROCEDURĂ DE CONSTRUCŢIE

  PROCEDURĂ DE CONSTRUCŢIE

  Procesul de construcţie al Mondial Piscine

  Construcţia piscinei: un concept unic şi brevetat

  Mondial Piscine a pus la punct un proces de construcţie piscine bazat pe panouri tip cofraj. Produse în fabrică pentru o executare rapidă și simplificată a lucrării, garantează rezistenţa în timp şi oferă caracterul modular al modelelor noastre de piscină.

   

  Proces brevetat Mondial Piscine. Am putut obţine procesul de construcţie a piscinelor realizate complet din beton armat, datorită panourilor tip cofraj constituite din materiale compozite de 1m lăţime pe 1,20m sau 1,50m înălţime. Fiecare panou este injectat într-o presă de 1700 tone. Structura acestora este concepută pentru o îmbinare de tip monobloc (fund + perete). Odată preasamblate, sunt așezate pe bare de fier pe verticală şi pe orizontală. Un suport periferic umplut cu beton crează o bordură ce completează rezistenţa întregului ansamblu şi susţine plăcile fără riscul apariţiei de fisuri.

  Panourile noastre sunt acoperite de o peliculă protectoare, astfel încât, după turnarea betonului, montatorii noştrii nu trebuie să mai cureţe încă o dată pereţii înainte de a fixa linerul din PVC, acest lucru reprezentând o economie de timp şi o curăţare mai bună.

  O piscină monobloc şi autoportantă
  Montare Piscine Mondial Piscine În această procedură de construcţie a piscinei, betonul este turnat într-o singură fază. Prima dată pe fundul piscinei, apoi imediat în panouri şi în suportul bordurii. Ingeniosul sistem de armatură metalică face ca structura să fie indeformabilă. Structura este gata să primească liner-ul fixat puternic de un profil de prindere ancorat în structura din ciment.Doriţi să ştiţi mai multe despre montarea unei piscine
  Alegerea formei scărilor şi a piscinei
  Realizate după aceeaşi tehnică de construcţie a piscinei, scările noastre sunt disponibile în diverse forme, pentru a personaliza piscina dumneavoastră. Sunf fabricate în așa fel încât, eventual, pot fi montate pe acestea diverse accesorii tehnice (sistem de acoperire automată, duze de hidromasaj, dispozitiv de înot contracurent…) Scara şi piscina formează un singur bloc solid. Pe lângă acestea, caracterul modular al panourilor noastre de tip cofraj lasă loc liber imaginaţiei pentru diverse forme ale piscinelor care să fie în armonie cu ambientul dumneavoastră.

  capture_decran_20120813_a_112631__034999000_1134_13082012

 • AVANTAJE ALE PROCESULUI

  Avantajele procesului Mondial Piscine . Conceperea piscinei: cel mai bun beton armat.

  bandeau_plans__091072100_1207_13082012

  Procesul exclusiv al panourilor tip cofraj pus la punct de unitatea de proiectare a Mondial Piscine vă garantează o economie majoră în executarea lucrării şi o rezistenţă garantată. Cu o mare varietate de opţiuni tehnice şi estetice în funcţie de modul dumneavoastră de utilizare al piscinei.Calitate! Simplitate şi rezistenţă: o piscină pentru plăcerea dumneavoastră

  4 ticks

  Descoperiţi toate avantajele unui proces industrializat şi ale soluţiilor ce pot fi personalizate cu un constructor de piscine autorizat care vă va face să beneficiaţi de o garanţie de 10 ani pentru părţile fabricate şi pentru instalare* și de un certificat CTSB.

  *Obligatoriu: solicitaţi autorizaţia valabilă de la concesionarul dumneavoastră.
  Panourile noastre au o greutate unitară de 14 kg, fiind astfel uşor de transportat de la punctul nostru de fabricare Mondial Piscine până la locul de montare, oriunde în Franţa şi în Europa. Sunt uşor de manevrat şi rapid de asamblat. Fără a fi necesare alte structuri de susţinere sau contraforturi de reglare, lucrarea se realizează cu un minim de escavare: un câştig apreciabil de timp şi de buget, care evită chiar şi fisurile provocate de tasarea al unui teren lucrat în mod excesiv. Mai mult decât atât, armătura piscinei conferă rezistenţă betonului oferind astfel o calitate impecabilă a finisajului: siguranţă pentru liner, fixare rapidă a plăcilor ce formează bordura piscinei, integrare şi discreţia soluţiilor tehnice.
  O calitate infailibilă, fiecare piscină corespunde specificaţiilor tehnice
  Datorită polipropilenului, compozit de bază al panourilor Mondial Piscine, acestea nu sunt afectate de coroziune şi nu putrezesc. Structura este creată special pentru a primi betonul turnat fără a se deforma. Pardoseala, pereţii, scările şi părţile înalte sunt integral solide pentru o rezistenţă totală la presiune. Printre multe alte avantaje care îi permit azi companiei Mondial Piscine să vă facă să beneficiaţi de garanţia sa de 10 ani, bazându-se pe un proces normalizat după ce a primit omologarea CSTB.
  logo_cstb_c7x__097013500_1144_13082012

  Descoperiţi în detaliu procesul Mondial Piscine

 • 10 ANI GARANTIE

  Garanţie 10 ani şi certificare CSTB

  Piscine: calitate garantată şi certificată

  Mondial Piscine a fost prima companie în lumea piscinelor care a beneficiat de omologarea CSTB. Garanţia de asigurare a unui proces care răspunde exigenţelor dumneavoastră şi exigenţelor profesioniştilor.

  Profitaţi de piscina dumneavoastră în deplină linişte. Biroul de proiectare al Mondial Piscine şi-a orientat întotdeauna cercetările spre un proces sigur care să prevină eventualele defecte de construcţie, tasări ale terenului, fisuri, hidroizolaţie deficitară, dezlipirea linerului etc.

  avistechnique__033566300_1452_22102013

  De ce este evoie de un certificat tehnic?

  În urma unei cereri voluntare a companiei Mondial Piscine, Centrul Științific în Tehnici de Construcție (CSTB) a emis o omologare tehnică nr. 3/09-594, care este în perioada de valabilitate, în domeniul tehnicilor neconvenţionale precum al celor folosite de constructorii de piscine, acest lucru reprezentând o recunoaştere valoroasă.

  Mondial Piscine a putut obţine acest certificat dezvoltând un proces normalizat. Se supune într-adevăr normei BAEL atât din punct de vedere al structurii cât şi din punct de vedere al executării lucrării (montării piscinei).

  Garanţie de 10 ani la piscine

  Mondial Piscine dispune chiar şi de o asigurare de răspundere civilă de zece ani în privinţa calităţii de fabricaţie ale «panourilor cofraj*» din polipropilen copolimer destinate realizării pereţilor piscinelor îngropate.

  Compania noastră supraveghează reţeaua naţională a concesionarilor până în punctul în care aceştia prezintă partea lor obligatorie de garanţie pentru instalare (solicitaţi atestarea valabilităţii). Garanţia unei piscine fără defecte.    
  garantieinstallateurbleu__013524000_1453_22102013

  garantiefabricantbleu__009713700_1453_22102013

  *panouri tip cofraj în care se toarnă betonul
 • MONTARE

  Montarea unei piscine

  Montarea pe etape a unei piscine

  Piscină cu fund plat sau piscină adâncime variabilă: noi simplificăm montarea piscinei.

  Montarea piscinei pas cu pas.

  Turnarea betonului
  montage3__008729800_1741_03102012
  Turnarea a piscine monobloc Din momentul în care este efectuată escavarea, panourile prefabricate sunt dispuse în perimetru şi incastrate în reţeaua fundaţiei. Acestea permit o aliniere perfectă la dimensiunea internă a piscinei și susținerea adecvată a panourilor. Acestea din urmă sunt îmbinate prin sistemul special de prindere Mondial Piscine, înainte de poziţionarea armăturii din oţel şi sunt unite între ele datorită unei structuri de susţinere verticale. Pe partea superioară şi pe perimetru, un suport pentru bordură asigură stabilitatea globală a structurii, în aşteptarea plăcuţelor ce urmează a fi fixate pe bordura piscinei. Scara, costruită în fabrică, vine poziţionată şi asamblată cu armături la nivelul fiecărei trepte. Montarea skimmer-ului se face prin simpla lipire a două corpuri prefabricate.

  în beton armat.

  Prima dată este turnat betonul sub panouri, pentru a forma apoi placa fundaţiei. Apoi se procedează la umplerea panourilor, pentru a termina apoi cu canalele periferice.

  Finisarea montajului piscinei

  Piscina poate primi accesorii hidraulice (guri de refulare, skimmer, faruri și sifon de pardoseală…) asociate unui sistem de filtrare.     Se continuă apoi cu poziţionarea liner-ului în aşa fel încât acesta să adere perfect la forma piscinei. Montajul piscinei este terminat, rămâne doar să o umpleţi şi să săriți în apă!
  montagepiscine__073272200_1002_14082012

 • TOP 100 LIONE

  Trofee pentru inovaţie şi concepţie pentru fabricatele Mondial Piscine

  În seara acordării Trofeelor, la Salonul Internaţional al Piscinei din Lione din 13 – 16 noiembrie anul curent, Mondial Piscine, a primit “Trofeul Awards” pentru fabricatele pentru piscine la categoria Innovaţie & Concepţie pentru noua sa structură cu o înălţime de 1.50m…

  Suntem fericiţi că profesioniştii în domeniu au putut aprecia efortul nostru constant în inovare pentru a satisface concesionarii noştri şi clienţii finali..

  laureat_top100_piscine__026284600_1521_23112012

 • KIT-UL PISCINEI INCLUDE:

  Structura Perimetrala cuprinde : Panouri perdute din polipropilene de un 1m (liniar) h 1,20 si 1,50 h.
  • Elemente de colt de 90ᵒ( legatura intre doua panouri )
  • Suport ( goulottes ) ce se asambleaza in spatele panoului pentru suport a bordurei perimetrala .
  • Suport de panouri pentru fixarea la sol a panoului .( Suport reglabil pentru panou de 15 cm h optional).
  • Chei de legatura ( legatura intre doua panouri )
  • Suport de prindere liner din ABS .
  • Liner de 75/100 , sau ( OPTIONAL PVC armat de 150/100, lipirea se face prin termo-fuziune ( la cald )
  PVC armat antiderapant la scara de acces in PISCINA. Cu o varietate de culori la alegere.
  Pretul variaza in functie de calitatea PVC armat ( Nu este inclus manopera ) .
  • Tesut antibacteric .
  • Sifon de pardoseala
  Refulare ( duze de refulare orientabil din ABS ) Numarul duzelor in functie de marimea piscinei .
  • Gura de evacuare apa ( supraplin )
  • Priza aspirator.
  • Skimmer ( guri de aspirare ) numarul skimmerelor este in functie de suprafata piscinei .
  • Suport pentru proector . Complet de proector LED 12v -27 w si cutie de legatura .
  Optional (mai multe proectore led de culoare alba sau clorate RGB )
  • Panoul electric   cu ceas programabil si intrerupator auotomat si manual, cu sigurata de protectie a pompei ( magnet termic ) complet de trasformator pentru proector led (optional, transformator pentru mai multe proectoare) .
  • Pompa anti-coroziune, cu prefiltro pentru impuritati, cu capac transparent .
  Otional ( pompa cu viteza variabila cu consum mic de energie electrica ).
  • Filtru piscina, monoscoca cu capac de inspectionabil transparent, distributie interna uniforma pentru o filtrare optimala, supapa de refulare, manometru de presiune, vana cu 6 pozitii pentru diferite operatiuni .
  • Nisip quarz. De diferite marimi de granulatie 0,4 si 0,8.
  OPTIONAL, Sticla eco material filtrant de diferite granulatie ce imbunatateste capacitate de filtrare cu 30% fata de ninsip quarz.
  Zeolite ( material filtrant ) ce limpezeste cu 60% mai mult de cat nisip quarz , avantaje : economiseste apa intretinere redusa, durata de viata este de 7 ani .
  • Tubulatura de diferite diametre rigida si flexibila anti-coroziva impotriva clorului si acidului, fitinguri, rubineti, colector de aspirare si refulare.
  • kit de accesorii de intretinere : tub flotant diametru 38Ø de diferite lungimi, perie aspirator triunghiulare, maner telescopic 2,40 – 4,80 m . Perie pentru pereti de 45 cm, plasa de suprafata pentru impuritati ce plutesc la suprafata. Plasa de adancime . Trusa de analiza apei (clor si pH ) . Termometru.
  • Produse chimice pentru punerea in functiune a piscinei.

  DULCE AQUA PISCINE SRL .  
  Transportul echipamentelor si materialelor la locatie .
  • Manopera de montaj a cofragului MONDIAL .
  • Manopera de constructie (armare si turnare radier si pereti din beton)
  • Manopera sistemului de filtrare in caminului tehnic ( fara constructia localului tehnic )
  OPTINAL; Camin tehnic prefabricat din fibra de sticla cu capac antiderapant complet   ( filtru, pompa, tubulatur, fitinguri, panou electric etc ).
  • Manopera echipamentelor electrice   .
  • Manopera de montare (liner) , Optional PVC armat. Nu este inclus manopera.
  • Efectuarea primului tratament al apei.
  • Produse chimice ( clor ,ph, anti-alge, produs de curatare a linei apei , etc.

  * N.B. SE TOARNA BETONUL CU AJUTORUL POMPEI CU BRAT, NU LA MANA .

  * Pretul nu include escavare, transport pamant excedentar, materiale de constructie piscina (beton, fier beton, plasa metalica, adeziv bordura ,materiale din lemn pentru armare piscina, boltari din ciment etc ).
  OPTIONAL :   LOCAL PENTRU COPERTURA RIGIDA LA SCARA , CU COMPARTIMENT ASCUNS SAU VIZIBIL

BINE ATI VENIT !
DE CE O PISCINA ?
SFATURI UTILE