Piscine publice

Construim piscine publice de forme, dimensiuni si modele diverse.

Dulce Aqua Piscine construieste piscine publice din ciment sau beton complet utilate, de interior sau exterior, adaptate ca marime si forma dupa cerintele clientilor.
Constructia unei piscine publice de calitate, indiferent de tipul activitatii vizate a se desfasura, pe baza expertize atente ce garanteaza satisfactia tuturor partilor implicate: beneficiar, public larg, comunitate..
Confortul, relaxarea, distractia si starea de bine pe care ti le ofera activitatile acvative, atat de necesare si de cautate in ritmul alert si agitat al zilelor noastre, sunt solutia de succes pentru dezvoltarea propriilor afaceri, dar si a ofertei turistice, si pentru cresterea gradului de satisfactie a clientilor.

Piscinele publice, spre deosebire de cele private, au un regim special si trebuie sa raspunda unor norme de executie, precum si de materialele utilizate, de securitate si de calitatea apei. Piscinele publice trebuie executate numai de specialisti in constructii si instalatii, cunoscatori ai normelor europene in vigoare, competenti, profesionisti.